Tā vien šķiet - kas tur ko nemācēt aiziet uz restorānu: rezervē galdu, sapucējies, ierodies un izvēlies ko debešķīgi garšīgu! Tomēr nereti, esot eleganta restorāna vidē, mūs pārņem apjukums - kā pasaukt viesmīli, ko darīt, ja nesaprotu, kas rakstīts ēdienkartē? Kā rīkoties, ja ēdiens negaršo, un kā neapjukt ēdamrīku un glāžu klāstā uz galda? Cik dzeramnaudas ir pieklājīgi atstāt? Tieši tāpēc «Egoistei» talkā nāks restorāna «Ferma» vadītājs Jānis Viļumovs, ar kuru kopā soli pa solim noskaidrosim restorāna etiķeti! Klāt otrā rubrikas «Restorāna etiķete» sērija!

«Egoiste» sadarbībā ar restorānu «Ferma» un tā vadītāju Jāni Viļumovu mēģinās uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem atbildēt video!

Foto: publicitātes

Video uzzināsim:

  • Kāds ir pareizs galda klājums restorānā?
  • Kur un kā pareizi jāliek salvete?
  • Ko darīt, ja nesaproti, kas rakstīts ēdienkartē?
  • Kas veic pasūtījumu - dāma vai kungs?
  • Kā pieklājīgi paaicināt viesmīli?
  • Ko darīt, ja ēdiens negaršo?
  • Cik ir pieklājīgi ilgs laiks, lai sagaidītu otro ēdienu?
  • Vai pieklājīgi ir lūgt viesmīlim izfilēt jau atnesto zivi?
  • Cik liela ir pieklājīga dzeramnauda?

Lasīt un pievienot komentāru
JAUNĀKIE FOTO
Saturs drīz būs pieejams