Viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem, kā zināms, ir ugunskura un uz grila cepta ēdiena smarža, kas vilina no kaimiņu pagalma. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku pie dabas krūts, baudot to kopā ar alutiņu? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā pazīstamiem ļaudīm. TVNET jaunajā rubrikā "Slavenības uz oglēm" aicinājām ar savu recepti dalīties grupas "Pienvedēja piedzīvojumi" solistu Māri Žigatu. 

Māris gatavošanai izmantoja vistu spārniņus, kādu no pikantākajām "Spilvas" tomātu mērcēm, saldo kartupeli, eļļu un sāli. Laba daudz nevajag! 

Foto: Māris Žigats gatavo savu iecienītāko grila ēdienu

Pirmajā epizodē ar savu vasaras garšu dalījās mūziķis un skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz..." vadītājs Jānis Bukums, otrajā - kulinārijas blogeris Pipars, trešajā - grupas "Indygo" dalībnieki Mārtiņš Vaters un Mārtiņš Leja, bet ceturtajā - erotisko romānu autore Karīna Račko. 

Lasīt un pievienot komentāru
JAUNĀKIE FOTO
Saturs drīz būs pieejams