„151 garšīgas dzīves recepte” ir encikopēdijai līdzvērtīga gardu recepšu mākslas grāmata. Augu valsts maltītes visām gaumēm un prasībām.

Inese Dāvidsone, Ph.D.oec.cand., lektore, vēdiskā astroloģe, hennas māksliniece un četru bērnu mamma. Autore ar dziļu ieinteresētību ir apguvusi augu valsts ēdienu gatavošanas principus, lai piedāvātu  151 pārbaudītu un gardu recepti. Grāmatā ir aprakstīta arī prakstiska informācija par ēdiena saistību ar karmu, prātu, cilvēka ķermeni, emocijām, garšām, stihijām un apziņu. Izprotot ēdiena filozofiju, katram ir iespējas kļūt laimīgākam un veiksmīgākam, priecīgākam un veselākam un vairot savā dzīvē labklājību un panākumus.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grāmatā „151 garšīgas dzīves recepte” autore piedāvā gardākos augu valsts produktu ēdienus. Brokastu, pusdienu un vakariņu ēdienos ir iekļautas veselīgas un viegli pagatavojamas receptes. Plašs ēdienu klāsts - zupas, salāti, nūdeles, burgeri, mērces, trifeles, humusu versijas, vrapi, suši, burito, mafini, pastētes, kroketes, kariji, lavaši, salsas, paelja, ragū, nageti, takko, burkānlasis, pankūkas, smērsieri, fajitas, kūkas, enerģijas batoniņi, vafeles, tartes un pīrāgi. Daudzveidīgi izmantoti produkti - kvinoja, kuskuss, rīsi, makaroni, grūbas, lēcas, tofu, soja, kartupeļi, sēnes, šokolāde, pesto, rieksti un sēklas.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dažādu valstu ēdieni, visām gaumēm un prasībām. Lielā recepšu dažādība ļauj izmantot šo grāmatu visām maltītēm, gan gatavojot ikdienā, gan klājot svētku galdus. Ēdieni ir piemēroti arī līdzņemšanai uz darbu, tāpēc grāmata ir noderīga steidzīgiem un aizņemtiem cilvēkiem, kas vēlas justies labi un paspēt dzīvē visu. Receptes ir pārskatāmas, ar vienkārši aprakstītu gatavošanas gaitu. Sastāvdaļas var variēt pēc garšas prasībām un vēdera ieradumiem.                                                    

Lasīt un pievienot komentāru
JAUNĀKIE FOTO
Saturs drīz būs pieejams