Uz grila cepta ēdiena smarža, kas kārdinoši uzvējo no kaimiņa pagalma, ir viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā pazīstamiem ļaudīm? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar mūziķi Ralfu Eilandu gatavojām pikantos tako rullīšus ar desiņām, sieru un gvakamoli.

Ralfs gatavošanai izmantoja desiņas, rīvētu sieru, tomātus, laimus, kā arī "Santa Maria" mazās tortiljas, gvakamoli un aso tako mērci. Šeit atradīsi pikanto rullīšu recepti, bet, lai uzzinātu, kā Ralfam veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Ralfs Eilands gatavo pikantos tako rullīšus ar desiņām, sieru un gvakamoli.

Raksts tapis sadarbībā ar "Santa Maria" un "Amosa"

Lasīt un pievienot komentāru

JAUNĀKIE FOTO