Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudīs? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar jūtūberi, influenceri un uzņēmēju Evelīnu Pārkeri grilēsim foreles steikus pistāciju “kažokā” ar ceptiem dārzeņiem medus mērcē.

Evelīna gatavošanai izmantoja foreles steikus, pistācijas, ķirštomātus, brokoļus, baziliku, laimu, medu, olīveļļu, kā arī divus dažādus "Vegeta Natur" garšvielu maisījumus. Foreles steiki tika apbrūnināti uz grila, bet dārzeņi gatavoti jaunmodīgajā "Tefal" karstā gaisa friterī. Šeit atradīsi Evelīnas gatavotā ēdiena recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņai veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Evelīna Pārkere grilē foreles steikus ar pistācijām un dārzeņiem medus mērcē

Raksts tapis sadarbībā ar Tefal un Vegeta Natur.

Lasīt un pievienot komentāru

JAUNĀKIE FOTO