Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudīs? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar digitālā satura veidotāju Raimondu Leju gatavosim eksotiskos vistas iesmiņus ar ananasu salsu.

Raimonds gatavošanai izmantoja vistas fileju, papriku, ananasu salsu, citronus, olīveļļu, ķiplokus, konservētus ananasus, kā arī Vegeta Natur garšvielu maisījumu vistas gaļai. Pēc sagatavošanas eksotiskie vistas iesmiņi tika apbrūnināti modīgajā Tramontina Churrasco grilā un pasniegti ar ananasu salsu.

Šeit atradīsi Raimonda gatavotā ēdiena recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņam veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Raimonds Leja gatavo eksotiskos vistas iesmiņus ar ananasu salsu.

Raksts tapis sadarbībā ar Vegeta un Tramontina.

Lasīt un pievienot komentāru

JAUNĀKIE FOTO