Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu vēsu, atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudis? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar mūziķi Ivo Grīsniņu-Grīsli gatavosim un grilēsim bekonā ievīstītas dateles - pildītas ar kazas sieru.

Ivo gatavošanai izmantoja dateles ar kauliņiem, kazas sieru un bekonu. Datelēm izņēma kauliņus, tukšajā vietā pildīja kazas sieru un beigās katru gabaliņu ievīstīja bekona šķēlē. Pēc sagatavošanas visu grilēja, līdz bekons skaisti brūns un viegli kraukšķīgs. 

FOTO: Jānis Škapars/TVNET

Šeit atradīsi Ivo gatavoto dateļu recepti, bet, lai uzzinātu, ko mākslinieks labprāt gatavo mājās, kur smeļas iedvesmu un kā rada jaunas dziesmas, noskaties video!

Foto: Ivo Grīsniņš-Grīslis gatavo pildītas dateles ar bekonu un kazas sieru

Raksts tapis sadarbībā ar Heineken.

Lasīt un pievienot komentāru

JAUNĀKIE FOTO