15:22Sejas.lvSlavenībasSlavenības uz oglēm: Ivo Grīsniņš-Grīslis grilē pildītas dateles ar bekonu un kazas sieru
22:52Sejas.lvSlavenībasSlavenības uz oglēm: Krista Zvirgzdiņa vāra veģetāro boršču ar dedzinātu papriku
20:08Sejas.lvSlavenībasSlavenības uz oglēm: Elīza Kupča gatavo kuskusa salātus ar grilētu vistu un tzatziki mērci
19:48Sejas.lvSlavenībasSlavenības uz oglēm: Diona Liepiņa gatavo turku zirņu kariju ar grilētu papriku
19:47Sejas.lvSlavenībasSlavenības uz oglēm: Aivis Ceriņš gatavo dārzeņu “tom kha” zupu ar garneļu iesmiņiem
17:30Sejas.lvSlavenībasSlavenības uz oglēm: Kristīne Garklāva gatavo pildītus šampinjonus un sparģeļus
01:40Sejas.lvSlavenībasSlavenības uz oglēm: Ralfs Eilands gatavo pikantos rullīšus ar desiņām un sieru
17:57Sejas.lvSlavenībasSlavenības uz oglēm: Kašers gatavo veģetārās tortiljas ar grilētiem baklažāniem
15:41Sejas.lvSlavenībasSlavenības uz oglēm: Patriša grilē kesadiljas ar tunci, kukurūzu un tomātu salsu
22:30Sejas.lvSlavenībasSlavenības uz oglēm: Māra Upmane-Holšteine gatavo "TikTok" trendu — tortilju trijstūrus